Skip to content Skip to footer

Danny Kegel – Bijzonder concert in de gevangenis

Danny Kegel

Bijzonder concert in de gevangenis

Danny Kegel speelt op een wel heel verrassende locatie: de gevangenis Esserheem!

Danny Kegel is jazzmuzikant, drummer, pianist en gitarist. Extra bijzonder is dat hij op deze locatie voor jullie gaat spelen: zelf zat hij tien jaar vast in een Peruaanse gevangenis voor het meesmokkelen van drugs. Hij legde zijn belevenissen vast in een boek en een theatershow vol liedjes die hij schreef vanuit zijn Peruaanse cel. Samen met Boris van der Lek (saxofonist van o.a. Hans Dulfer, Herman Brood, Golden Earring en Jules Deelder) blikt Danny Kegel terug op de bizarre en wonderlijke tijd in Peru. ‘POWER of ROCK’ is een voorstelling vol humor en positiviteit: over hoe om te gaan met een cultuurshock, eenzaamheid, een steeds verder zoekrakende zelfliefde, en over hoe je altijd weer de kracht uit jezelf kan halen om voor een nieuw leven te kiezen.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Noordenveld en de Penitentiaire Inrichting Esserheem.

Let op: je kan voor dit concert maximaal 1 ticket per persoon/account bestellen omdat we voor toegang tot de gevangenis alle individuele namen nodig hebben van bezoekers. 

© POWER of ROCK

Social media

Dag

Zaterdag 17 augustus

Tijd

10:00 - 11:00 uur (let op: verzamelen bij de ingang om 9.15 uur!)

Locatie

Tickets

€17,50
Let op: je kan voor dit concert maximaal 1 ticket per persoon/account bestellen omdat we voor toegang tot de gevangenis alle individuele namen nodig hebben van bezoekers.

Stapelkorting

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting.

Word vriend

Draag je Festival Veenhuizen een warm hart toe? Word vriend!