Skip to content Skip to footer
Fuse

De vooravond bij Coco Maria is voor de sfeermakers van Fuse. Dit virtuoze zestal neemt je mee op een meeslepende tijdreis die draait om een selectie van hun favoriete componisten en muziekstukken, die in de afgelopen jaren in het DNA van de groep zijn gekropen. De mooiste melodieën en knapste ritmes van onder meer Maurice Ravel, Billy Strayhorn en Kinan Azmeh. Een verrassende muzikale wereld met de warmte en energie van het avontuurlijkste ensemble van Nederland.

Over Fuse
Fuse ontstijgt hun klassieke en jazz achtergronden met een eigen stijl die zowel opzwepend als minutieus is. Het Amsterdamse zestal vormt een hybride raderwerk van strijkkwartet, contrabas, drums en electronica en combineert zo het traditionele met het nieuwe. Fuse is een energieke live-act die je onderdompelt in hun wereld vol sporen van minimal music, jazz, rock, klassieke muziek en spannende improvisaties.
Fuse begon in 2012 met een eigen concertserie in de hoofdstad en brak in 2015 voor het grote publiek door als huisband van tv programma Podium Witteman. De groep won de Edison Klassiek Publieksprijs en bracht tot dusver vier albums uit. Voor hun laatste project “Mikrokosmos” werkte Fuse samen met twaalf internationale componisten en songwriters. Fuse speelde afgelopen jaar op Eurosonic in Groningen en South By Southwest in Texas en gaf concerten in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Dag

Zaterdag 17 augustus

Tijd

19:15 - 20:00 uur

Locatie

Coco Maria

Tickets

€17,50

Stapelkorting

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting.

Word vriend

Draag je Festival Veenhuizen een warm hart toe? Word vriend!