Skip to content Skip to footer
Gerbrich Meijer

One Woman Show

Klarinettiste Gerbrich Meijer durft het aan en speelt met de conventies van het klassieke recital. Werken van onder meer Bernstein, Poulenc en Samuelsson illustreren haar voordracht over muziek en leven en welzijn van de componisten, compleet met beelden en interactie met het publiek. Een alleszins verrassend concert. 
 

Zelf zegt Meijer: ”De ‘One Woman Show’ laat zien dat klassieke muziek niet een ver van je bed optreden is en dat we hedendaags meer overeenkomsten hebben met de muziekgeschiedenis en de kunstenaars dan we denken.  De klassieke verwachtingen van een recital worden verbreed. Beïnvloed en geïnspireerd door verschillende kunstvormen zal de voorstelling niet per se verlopen zoals de bezoeker had gedacht. Theater, beeld en interactie met het publiek maken de het een energiek uurtje dat gevuld is met levensverhalen van de componisten.”

Gerbrich wordt begeleid door Michel Xie op piano.

Social media

Dag

Zaterdag 17 augustus

Tijd

16:00 - 16:45 uur

Locatie

Koepelkerk

Tickets

€15

Stapelkorting

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting.

Word vriend

Draag je Festival Veenhuizen een warm hart toe? Word vriend!