WORD ONZE MUSICI MECENAS

ONDERSTEUN ONS FESTIVAL

Festival Veenhuizen heeft drie edities mogen beleven en we hopen natuurlijk dat het festival nog vele jaren kan blijven. Festival Veenhuizen wordt georganiseerd door een kleine club van professionals aangevuld met vele vrijwilligers. Het is een stichting en afhankelijk van subsidies en fondsen. Zonder al deze mensen en steun kan het festival niet bestaan.

Wordt u onze Musici Mecenas?
Draagt u het festival een warm hart toe en wilt u ons helpen het festival jaarlijks te laten terugkeren dan kunnen wij uw hulp en steun goed gebruiken en hopen we dat u onze Musici Mecenas wilt worden, oftewel onze vriend!

Wat is een mecenas?
‘Een mecenas, ook wel patroon genoemd, is een persoon die als beschermheer of -vrouwe van kunstenaars, geleerden of sporters optreedt door hen van financiële middelen te voorzien, zodat ze zich zorgeloos kunnen wijden aan hun scheppend werk, wetenschappelijk onderzoek of sportieve loopbaan.’ Bron: Wikipedia

Wat houdt het in?
Als u onze Musici Mecenas wordt dan krijgt u van ons voordelen voor een bezoek aan ons festival én natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid. U ontvangt een vrijkaart voor twee concerten naar keuze op de zaterdag en krijgt (indien gewenst) een speciale vermelding op onze website. Voor een bedrag vanaf euro 100,- excl. 9% BTW per jaar bent u Musici Mecenas.
Vanaf editie 2022 krijgt u als Musici Mecenas ook toegang tot een exclusieve voorverkoop, die een week eerder start dan de reguliere kaartverkoop. Zo heeft u altijd de eerste keuze.

Wilt u onze Musici Mecenas worden?
Mail dan uw gegevens naar info@festivalveenhuizen.nl en wij mailen u meer informatie over de mogelijkheden.

Alvast ontzettend bedankt voor uw steun!

.