BEREIKBAARHEID

Festival Veenhuizen vindt natuurlijk plaats in het wild. Geen afgezet terrein, geen poorten of hekken, maar een in prachtig dorp met lange lanen en oude gebouwen waar de concerten plaatsvinden. Eenvoudig gezegd zijn er 2 kerngebieden: het noorden en het zuiden. Binnen die gebieden is alles op loopafstand. Wanneer u verplaatst van noord naar zuid of andersom, reken dan op 30 minuten lopen, 10 minuten fietsen of 5 minuten autorijden (exclusief parkeren).

 

NAVIGATIEADRES

Veenhuizen is het makkelijkst te bereiken met de auto, of, als u in de buurt woont, met de fiets. Navigatieadres is: Stoomweg 3, Veenhuizen.

OPENBAAR VERVOER

Veenhuizen is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Plan uw reis via de website van OV9292. 

PARKEREN

Om het dorp Veenhuizen zoveel mogelijk vrij te houden van autoverkeer, vragen wij u uw auto te parkeren en te voet of met de fiets het dorp en alle festivallocaties te verkennen. Parkeren is mogelijk op diverse parkeerplaatsen rondom Veenhuizen.

FIETSVERHUUR

Het is natuurlijk het leukst om in Veenhuizen te wandelen of fietsen van de ene festivallocatie naar de andere. Wij raden u aan uw eigen fiets mee te nemen. Wilt u een fiets huren? Dan kunt u tijdens het festival terecht bij Hotel Restaurant Bitter en Zoet. Reserveer het liefst vooraf, om teleurstellingen te voorkomen. U kunt een fiets reserveren door te bellen met +31 (0)592 385 002 of door een e-mail te sturen naar info@bitterenzoet.nl. U vindt Bitter en Zoet aan de Hospitaallaan 16.