CORONAMAATREGELEN

VEILIGE FESTIVALBELEVING

Een veilige festivalbeleving staat voorop voor onze bezoekers, musici, gastlocaties en het festivalteam. We gaan zorgvuldig om met de maatregelen van het RIVM en nemen deze in acht. Van u als bezoeker verwachten wij dat u zich aan de geldende richtlijnen houdt en thuisblijft bij klachten.

Hieronder vertellen wij wat deze maatregelen betekenen voor u als bezoeker.

BEPERKTE CAPACITEIT

Het aantal kaarten is vanwege deze maatregelen beperkt. Alle concerten zijn geplaceerd en de capaciteit is gebaseerd op de 1,5 meter-regeling.

Mochten de maatregelen het toelaten, dan kunnen er extra kaarten beschikbaar komen. We zullen dit natuurlijk bekend maken via onze website, nieuwsbrief en social media. Bij uitverkochte concerten kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst, zodat u een melding ontvangt als er extra kaarten beschikbaar zijn.

BETAALDE CONCERTEN

De locaties openen een kwartier voor aanvang. U krijgt een plaats toegewezen door een van onze medewerkers, met inachtneming van de 1,5 meter afstand.
Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u een e-mail met praktische informatie over uw bezoek.

POP-UP CONCERTEN

Ook bij de gratis concerten geldt een beperkte publiekscapaciteit, zodat wij de 1,5 meter kunnen waarborgen. Kom op tijd naar de locatie.

RESTITUTIE

Mochten wij onverhoopt vanwege coronamaatregelen het festival of bepaalde concerten moeten annuleren of het aantal bezoekers verder moeten beperken, dan restitueren wij de kosten van de gekochte kaarten volledig.

Gaat het concert wel door, maar kunt u onverhoopt toch niet gebruik maken van uw kaartje? Helaas kunnen we geen tickets terugnemen. Ook is het niet mogelijk om tickets te ruilen. We raden u aan om een vriend(in) te verblijden met uw kaartje. Bij uitverkochte voorstellingen kunt u ook contact met ons opnemen: mogelijk staan er mensen op de wachtlijst. Let op: de kaarten zijn dit jaar i.v.m. de coronamaatregelen op naam. Geeft u uw kaartje door aan iemand anders? Stuur dan een mail naar info@festivalveenhuizen.nl met de naam en het e-mailadres van de persoon die uw kaartje overneemt, zodat wij het kunnen overzetten op een andere naam.

VRAGEN?

Mail gerust naar info@festivalveenhuizen.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op onze Facebook-pagina om uw vraag te stellen.