TICKETS

TICKETS PER CONCERT KOPEN

Per concert kunnen er tickets worden gekocht. Handig én leuk, want zo stippel je je eigen festivalprogramma uit. Er zijn ook vrij toegankelijke concerten op zaterdag 20 augustus. Verzekerd zijn van een zitplek? Bij de vrij toegankelijke concerten bij de Tuinen van Weldadigheid en Koffielust kan je van tevoren een zitplek reserveren via deze link.

Staat het concert op ‘uitverkocht’? Wij hanteren bij een aantal concerten een wachtlijst. Inschrijven voor de wachtlijst kan op de informatiepagina van het desbetreffende concert op onze website. Je ontvangt dan bericht zodra er weer kaarten beschikbaar zijn.

Kan je onverhoopt toch niet gebruik maken van je kaartje? Helaas kunnen we geen tickets terugnemen. We raden je aan om een vriend(in) te verblijden met je kaartje.

 

STAPELKORTING

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting. De korting wordt automatisch verwerkt in je winkelmandje.

KAARTVERKOOP TIJDENS HET FESTIVAL

Zeker zijn van een plaats? Koop dan online je kaarten voor je favoriete programma. Online bestellen is mogelijk tot een half uur voor aanvang van het concert.

Tijdens het festival kan je ook kaarten kopen bij onze infobalie (Oude Gracht 2)

SERVICEKOSTEN

Alle ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. De servicekosten zijn €1 per ticket.
Bij de infobalie kan je alleen met pin betalen. Koop je je kaarten bij de balie? Dan wordt naast de servicekosten ook €0,50 transactiekosten per betaling berekend.

VRAGEN?

Mail gerust naar info@festivalveenhuizen.nl. Natuurlijk kan je ook je vraag via Facebook of Instagram aan ons stellen.