TICKETS

TICKETS PER CONCERT KOPEN

Per concert kunnen er tickets worden gekocht. Wel zo handig. Dan kunt u een keuze maken welk programma u wilt bezoeken. Er zijn ook gratis kleine pop-up concerten op zaterdag 21 augustus. Hier hoeft u geen kaarten voor te kopen, maar kom wel op tijd, want er is beperkt plek.

Staat het concert op ‘uitverkocht’? Wij hanteren een wachtlijst. Inschrijven voor de wachtlijst kan op de informatiepagina van het desbetreffende concert op onze website. U ontvangt dan bericht zodra er weer kaarten beschikbaar zijn.

Kunt u onverhoopt toch niet gebruik maken van uw kaartje? Helaas kunnen we geen tickets terugnemen. Ook is het niet mogelijk om tickets te ruilen. We raden u aan om een vriend(in) te verblijden met uw kaartje. Let op: de kaarten zijn dit jaar i.v.m. de coronamaatregelen op naam. Geeft u uw kaartje door aan iemand anders? Stuur dan een mail naar info@festivalveenhuizen.nl met de naam en het e-mailadres van de persoon die uw kaartje overneemt, zodat wij het kunnen overzetten op een andere naam.

 

STAPELKORTING

Koopt u kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvangt u 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvangt u 15% korting. De korting wordt automatisch verwerkt in uw winkelmandje.

KAARTVERKOOP TIJDENS HET FESTIVAL

Zeker zijn van een plaats? Koop dan online uw kaarten voor uw favoriete programma. Mogelijk tot een half uur voor aanvang van het concert.

Koop ook tijdens het festival uw kaarten zoveel mogelijk online via onze website. Ziet u echt geen kans om uw tickets online te bestellen, dan kunt u eventueel terecht bij onze infobalie (Oude Gracht 2).

Openingstijden infobalie:
Vrijdag 14.00-17.00
Zaterdag 9.30-20.30 (kaartverkoop tot 19.00)

SERVICEKOSTEN

Alle ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. De servicekosten zijn €1 per ticket.
Bij kaartverkoop bij de infobalie wordt nog €0,50 cent transactiekosten per betaling berekend.

CORONA

Een veilige festivalbeleving staat voorop voor onze bezoekers, musici en het festivalteam. We gaan zorgvuldig om met de maatregelen van het RIVM. Het aantal kaarten is vanwege deze maatregelen beperkt. De capaciteit is gebaseerd op de 1,5 meter-regeling. Zodra de maatregelen het toelaten, kunnen er extra kaarten beschikbaar komen. We zullen dit natuurlijk bekend maken via onze website, nieuwsbrief en social media.

VRAGEN?

Mail gerust naar info@festivalveenhuizen.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op onze Facebook-pagina om uw vraag te stellen.