Skip to content Skip to footer
Steef de Jong

Steefs operette uurtje

ORPHEUS IN DE ONDERWERELD
In een kartonnen pop-up decor speelt Steef in z’n eentje de allereerste operette ooit gemaakt: Orphée aux Enfers van Jacques Offenbach uit 1858. Het wel en wee van het bekendste liefdespaar uit de wereldgeschiedenis, Orpheus en Euryidice, komt als nooit tevoren en op volstrekt originele wijze tot leven. Ga mee in de schoonheid, verwondering en fantasie van de wondere wereld van de operette.

Zoals altijd maakt De Jong gebruik van ingenieus ontworpen kartonnen decors waarbij hij letterlijk in een handomdraai van de ene naar de andere rol schiet.” Haarlems Dagblad

OVER STEEF DE JONG
Steef de Jong (1983) is theatermaker, regisseur, liedjesschrijver en beeldend kunstenaar. Zijn voorstellingen ontvouwen zich als levensgrote pop-up boeken voor de ogen van het publiek. Met zijn gezelschap Groots en Meeslepend maakt hij beeldend muziektheater. Grote inspiratiebron is het rijke operetterepertoire. Het basismateriaal is karton. Groots en Meeslepend maakte de afgelopen jaren naast eigen producties ook voorstellingen bij o.a. De Nationale Opera, de Toneelmakerij, Toneelschuur Producties en de Volksoper in Wenen.

CREDITS
Concept, spel: Steef de Jong | Regie: Ina Veen | Techniek: René Rood, Stephan Nelissen

© Tim Stet

Dag

Zaterdag 17 augustus

Tijd

17:00 - 17:45 uur

Locatie

Klein Soestdijk

Tickets

€17,50

Stapelkorting

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting.

Word vriend

Draag je Festival Veenhuizen een warm hart toe? Word vriend!