TICKETS

TICKETS PER CONCERT KOPEN

Per concert kunnen er tickets worden gekocht. Wel zo handig. Dan kunt u een keuze maken welk programma u wilt bezoeken. Er zijn ook gratis kleine pop-up concerten op zaterdag 31 augustus. Deze komt u zomaar tegen. Als verrassing. Hier hoeft u geen kaarten voor aan te schaffen.

Speciale zomeractie: 3 prachtige concerten

Maar liefst 3 concerten voor € 37,50 (normaal € 42,50). Kom genieten van jong pianotalent Rik Kuppen. Hij stond in februari 2019 in de finale van de YPF Piano Competition, waar hij de derde prijs ontving. Luister daarna naar twee Nederlandse topvrouwen uit de klassieke muziek Huijnen & Hopman: Marieke Hopman, leading lady uit de accordeonwereld en Cecile Huijnen, violiste en de onvolprezen concertmeester van Het Gelders Orkest. Om daarna uw concertreeks af te sluiten met een prachtig verhaal over de verlegen Catalaan Frederic Mompou gebracht door schrijfster Mirjam van Hengel en pianist Caspar Vos.

LET OP!

Alle ticketprijzen inclusief zijn servicekosten, er komen dus geen extra boekingskosten bij na het afronden van de bestelling.

WORD MUSICI MECENAS

Wilt u ons festival ondersteunen, onze vriend worden en genieten van extra’s? Lees dan alles over het worden van Musici Mecenas hier.