Cora Burggraaf – The Music is Present

Er staan twee stoelen. Op één ervan zit Cora. Henry Kelder zit achter de piano. Op de lege stoel mag jij gaan zitten, als je wilt tenminste. Cora zingt dan een paar liedjes speciaal voor jou. Een bijzondere uitwisseling van emoties zal de zaal vullen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon luisteren en toekijken hoe anderen worden toegezongen. Niks moet, alles mag. The Music is Present is geïnspireerd op The Artist is Present van Marina Abramovich. Met muziek van o.a Eisler, Poulenc, Weill en Mahler.

Cora Burggraaf (NL) zong over de hele wereld in grote operahuizen als de Royal Opera House (London), Bayerische Staatsoper (München) en De Nationale Opera (Amsterdam). Ze werkte met gerenommeerde orkesten en dirigenten. Yannick Nézet-Seguin bijvoorbeeld, met wie ze veel heeft gelachen. Cora gaf vele liedrecitals en kamermuziekconcerten met geweldige collega’s in zalen als de Wigmore Hall, het Concertgebouw in Amsterdam en De Frick Collection in New York. Een Nederlands icoon in het hart van Veenhuizen!

Zang: Cora Burggraaf, Piano: Henry Kelder

Dag: zaterdag 20 augustus
Tijd: 19:00-19:45
Locatie: Koepelkerk
Tickets: €20

Wist je dat? Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

Zaterdag 20 augustus
-
Koepelkerk