Cora Burggraaf – The Music is Present

Cora Burggraaf (NL) zong over de hele wereld in grote operahuizen als de Royal Opera House (London), Bayerische Staatsoper (München) en De Nationale Opera (Amsterdam). Ze werkte met gerenommeerde orkesten en dirigenten. Yannick Nézet-Seguin bijvoorbeeld, met wie ze veel heeft gelachen. Cora gaf vele liedrecitals en kamermuziekconcerten met geweldige collega’s in zalen als de Wigmore Hall, het Concertgebouw in Amsterdam en De Frick Collection in New York. Een Nederlands icoon in het hart van Veenhuizen!

The Music is Present is geïnspireerd op The Artist is Present van Marina Abramovich. In deze beroemde performance zit Abramovic oog in oog met haar publiek. In de Koepelkerk staan twee stoelen. Op één ervan zit Cora. Als je het leuk vindt, mag je op de lege stoel gaan zitten. Cora zingt dan een paar liedjes speciaal voor jou. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon luisteren en toekijken. Niks moet, alles mag.

Met muziek van o.a Eisler, Poulenc, Weill en Mahler.

Zang: Cora Burggraaf, Piano: Henry Kelder

Dag: zaterdag 20 augustus
Tijd: 19:00-19:45
Locatie: Koepelkerk
Tickets: €20

Wist je dat? Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

Zaterdag 20 augustus
-
Koepelkerk