Dominique Vleeshouwers & Redouan

Na de succesvolle videoproductie Blurred Lines (2020) zijn Redo en Dominique begonnen met de voorbereiding van de nieuwe voorstelling A new dawn: for new tomorrows. De samenwerking kwam tot stand in een tijd van grote onzekerheid. Een wereldwijde pandemie zorgde voor onbalans en verstoring van onze levens. We moesten ons verhouden tot een nieuwe werkelijkheid. A new dawn: for new tomorrows onderzoekt wat ons als mens inspireert, wat onze passie is, waar we gelukkig van worden en hoe we nieuwe betekenis geven in een nieuwe werkelijkheid. 
Deze show op festival Veenhuizen zal uit twee delen bestaan. In deel één zal Dominique starten met muziek voor soloslagwerk en elektronica van o.a. Daniel Wohl. In deel twee zal hij samen met Redo een nieuwe scene uit de voorstelling A new dawn: for new tomorrows laten zien met eigen muziek en van componist Jelle Verstraten.

Dag: zaterdag 21 augustus
Tijd: 15:00-15:45
Locatie: Grote Kerk
Tickets: €20

Nieuw: stapelkorting! Koopt u kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvangt u 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijgt u 15% korting.

“Blurred Lines, is een feest om naar te kijken. Beide heren starten op de grond, rug aan rug. Vleeshouwers trommelt hun bewustzijn wakker met sferisch echoënde ritmes op de hang, een hol, stalen slaginstrument.”
(Theaterkrant)

Zaterdag 21 augustus
-
Grote Kerk