Feestelijk slotconcert met Fuensanta Méndez: Ensamble Grande

Een klassiek muziek festival hoort natuurlijk afgesloten te worden met een feestelijk slotconcert. En dat alles op een zeer bijzondere locatie: Coco Maria. Het is een gastvrije ontmoetingsplaats op een historische locatie: het oude koetshuis van Veenhuizen. Een prachtig monument dat grenst aan de fundamenten van het voormalig Derde Gesticht. 

Fuensanta Méndez is een zangeres, contrabassist en componist – geboren en getogen in Veracruz (Mexico) en gevestigd in Amsterdam. Ze groeide op in een artistieke familie, omringd door dans, hedendaagse muziek en boeken.
Ensamble Grande is een concert waarin een internationaal gezelschap van negen briljante improvisatietalenten het podium bestiert, met Fuensanta’s muziek en poëzie als leidraad.


Fuensanta Méndez [Mexico]: zang en contrabas – Marta Arpini [Italië]: zang – Gabriel Milliet [Brazilië]: zang en fluit – Sanem Kalfa [Turkije]: zang – Liva Dumpe [Letland]: zang – Alistair Payne [Schotland]: trompet – Jos Soares [Portugal]: altsaxofoon – Sun-Mi Hong [Zuid-Korea]: drum en Koreaanse drum – Guy Salamon [Israel]: drum en percussie

Dag: zaterdag 21 augustus
Tijd: 22:15-23:30
Locatie: Coco Maria
Tickets: €20

Nieuw: stapelkorting! Koopt u kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvangt u 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijgt u 15% korting.

“Een zeldzame muzikant, een geest doordrenkt van poëzie. De woorden en teksten die haar liedjes weven zijn beeldend. Ze componeren rijke schilderijen, met poëtisch realisme dat te vergelijken is met de fresco’s (…) die de esthetiek van haar geboorteland Mexico illustreren. Er schuilt een mysterieuze tellurische kracht in de poëzie, muziek en zang van Fuensanta”
(Serge Mariani – Radio Art District)

Zaterdag 21 augustus
-
Coco Maria