Klimbos open voor kinderen

Wie wil klauteren tussen de boomtoppen is bij Actief Veenhuizen aan het goede adres. In het klimbos hebben ze een mooie route met uitdagende hindernissen gemaakt. Klimmen van boom naar boom en dat op een hoogte van 5 tot 8 meter. Een spannende activiteit voor wie actief en grensverleggend bezig wil zijn in de natuur. Tijdens Festival Veenhuizen is het Klimbos geopend op zaterdag 31 augustus en krijg je op vertoon van je toegangskaart 10% korting op de geldende entreeprijs van Euro 14,-.

Minimale leeftijd
Voor kinderen vanaf groep 6 van de basisschool! (Geen uitzondering op deze regel).

100% VEILIG
Actief Veenhuizen maakt gebruik van een continue zekeringssysteem, waardoor de deelnemer zichzelf nooit los kan koppelen van het parcours. Voor de deelnemers is het hierdoor mogelijk om geheel zelfstandig én honderd procent veilig het uitgezette parcours te beleven. Daarnaast krijgt iedereen natuurlijk een uitgebreide instructie hoe de hindernissen veilig genomen kunnen worden.

Tips:
Het terrein is autovrij. Parkeren kan op de parkeerplaats voor Bitter en Zoet (Hospitaallaan 16, Veenhuizen). Loop het terrein van Bitter en Zoet op en volg de pijlen met daarop ‘klimbos’.
Draag makkelijk zittende kleding, afgestemd op het weer. Geen slippers of instappers!
Denk eraan dat de kleding vies kan worden.
Lange haren in een staart.
Het klimbos is leuk voor jong en oud!

Voor kinderen:
Minimaal in groep 6 van de basisschool;
Tot 14 jaar klimmen onder toezicht van volwassene (volwassene hoeft niet mee het klimbos in);
Kinderen die in groep 6 zitten, maar tussen de 1.20 en de 1.30 meter lang zijn, kunnen klimmen onder begeleiding van een meeklimmende jongere of volwassene.

Dag: zaterdag 31 augustus
Tijden: 14.00 – 17.00 uur
Adres: Klimbos: Meidoornlaan 40, 9341 AP Veenhuizen

Zaterdag 31 augustus
-
Klimbos