Emma & Sofie van der Schalie (UITVERKOCHT: WACHTLIJST)

De zussen Emma en Sofie zijn samen spelend opgegroeid. Samen viool spelen, samen op het hockeyveld en samen spelen op het buurtpleintje in Groningen. Inmiddels wonen ze allebei in Amsterdam waar ze hun eigen weg hebben gevonden. Sofie is een veelzijdig altvioliste, werkzaam als freelance musicus in verschillende orkesten zoals het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Als kamermusicus speelt ze bij het collectief Pynarello en diverse andere ensembles. Daarnaast heeft ze een eigen lespraktijk voor jonge altviolisten en geeft ze regelmatig masterclasses aan jong talent in binnen- en buitenland.

Emma is een klassieke violiste die de veelzijdigheid van het genre opzoekt en zich graag verdiept in aanverwante stijlen zoals volksmuziek en jazz. Ze is mede-oprichtster van Fuse, waarmee ze concerten geeft door het hele land en ze is regelmatig te gast in radio en TV programma’s. 

Muziek van o.a. J.S. Bach en Bjarne Brustad 

Dag: zaterdag 21 augustus
Tijd: 12:00-12:45
Locatie: Koepelkerk
Tickets: €10

Nieuw: stapelkorting! Koopt u kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvangt u 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijgt u 15% korting.

Dit concert is uitverkocht. U kunt zich hieronder aanmelden voor de wachtlijst. U ontvangt dan een melding zodra er kaarten beschikbaar komen. 

“Eens in de zoveel tijd komt er iets op ons pad waardoor we weer samen spelen, zoals vroeger. Voor ons altijd een bijzonder moment, vol herinneringen en zo vertrouwd. We hebben ontzettend veel zin om voor jullie de muziek te spelen die bij ons leven is gaan horen, waar we speciale momenten mee hebben gevierd, en om dit moment daaraan toe te voegen.” 

Zaterdag 21 augustus
-
Koepelkerk