Mariët Meester – Koloniekind (LAATSTE KAARTEN!)

Speciaal voor Festival Veenhuizen verzorgt Mariët Meester een lezing met rondleiding op de plek waar haar nieuwste boek Koloniekind zich afspeelt: de voormalige school met inpandige woning aan de Kerklaan. Dit gebouw (1826) stamt uit de beginjaren van de Maatschappij van Weldadigheid en was oorspronkelijk een katholieke kerk. De schrijfster ontvangt haar bezoekers in een lokaal van de school waar haar vader ‘meester Meester’ was en neemt ze mee door het decor van haar jeugd, waaronder de geheimzinnige zolder met het houten kerkplafond en de woonkamer van haar ouderlijk huis. Gaandeweg leest ze passages uit Koloniekind voor en vertelt over de achtergrond van haar verhalen.

Verteller: Mariët Meester

TIP: Combineer deze rondleiding met een ouderwetsche lunch! 
Schuif aan in Bij de Buren en geniet van de ‘Meesterlijke’ maaltijd die Marriët’s moeder vroeger maakte: Koloniekost uit de jaren zestig. Kosten €15,- p.p. (ter plaatse contant af te rekenen). Aanvang lunch 13:30. Reserveren is verplicht. Reserveer door dit formulier in te vullen. Vragen? Mail naar info@bijdeburen.info.

TIP: Na afloop kan je je boek laten signeren door Mariët Meester.


Dag: zaterdag 20 augustus
Tijd: 12:30-13:30 & 15:00-16:00
(de rondleiding van 17:00 is verplaatst naar 12:30)
Locatie: Bij de Buren
Tickets: €15

Wist je dat? Festival Veenhuizen heeft stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

“Koloniekind is een openhartig, zeer invoelbaar geschreven levensverhaal” (ingridvandergraaf.nl)

Zaterdag 20 augustus
-
Bij de Buren

Zaterdag 20 augustus
-
Bij de Buren