Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet – Wunderhorns (UITVERKOCHT: WACHTLIJST)


Een avontuurlijk, feestelijk en ontroerend programma met muziek van Gustav Mahler voor 4 klarinetten! 
De klarinet speelt in de muziek van Mahler een belangrijke rol. Voor de vier muzikanten van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet is Mahler dan ook een ultieme inspiratiebron. Recentelijk brachten ze hun cd ‘Wunderhorns’ uit, die lovend werd ontvangen door pers en publiek. In ‘Wunderhorns’ laat het NAKK alle kanten van het emotionele palet van Mahlers muziek horen: van sierlijke Weense Walsmelodieën tot muziek waaruit grote verwondering over de natuur spreekt en van berustende, troostrijke liederen tot extatische Oostenrijkse volksmuziek!

Over het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet
Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet bestaat uit de vier veelzijdige klarinettisten Sergio, Bart, Tom en Jesse. De vier heren zijn opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam en het is samenspel, hun liefde voor de hele klarinetfamilie en vooral het plezier in muziek maken wat hen samen tot het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, kortweg het NAKK maakt. Het kwartet is al elf jaar een graag gezien en geliefd ensemble op de Nederlandse muziekpodia. Met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en spontaniteit op het podium weet het ensemble al snel de harten van het publiek te veroveren! 

(Es) Klarinet: Sergio Hamerslag – Klarinet: Tom Wolfs – Bassethoorn: Bart de Kater – Basklarinet: Jesse Faber

Dag: zaterdag 21 augustus
Tijd: 21:00-22:00
Locatie: Koepelkerk
Tickets: €20

Nieuw: stapelkorting! Koopt u kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvangt u 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijgt u 15% korting.

Dit concert is uitverkocht. U kunt zich hieronder aanmelden voor de wachtlijst. U ontvangt dan een melding zodra er kaarten beschikbaar komen.

“Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet weet wel raad met de ongekende rijkdom aan kleur en emoties van Mahler” 
(de Volkskrant)

“De vier klarinettisten bereidden van alle Mahler-ingrediënten een album dat smaakt naar meer”
(NRC Handelsblad)

Zaterdag 21 augustus
-
Koepelkerk