Oneiros Ensemble – Bijzonder concert in de gevangenis

Oneiros Ensemble speelt op een wel heel bijzondere locatie: de gevangenis Esserheem!

Het Oneiros ensemble is een formatie jonge ambitieuze musici die in verschillende bezettingen prachtige kamermuziek naar de moderne tijd brengen. Van Barok tot hedendaags en voor jong en oud en op bijzondere locaties. Nou, een bijzondere locatie is dit zeker. Dit optreden speelt zich af in de penitentiaire inrichting Esserheem. Het ensemble werkt in dit concert samen met Jooz & Friends: rap en spoken word artiesten.

Dit concert is geïnitieerd door Penitentiaire Inrichting Esserheem en bibliotheek Noordenveld, in samenwerking met Festival Veenhuizen.

Dag: zaterdag 20 augustus
Tijd: 10:30-11:30 (verzamelen bij ingang om 9.45)
Locatie: Penitentiaire inrichting Esserheem
Tickets: €10

Nieuw: stapelkorting! Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijg je 15% korting.

!! Let op: je kan voor dit concert maximaal 1 ticket per account bestellen. Wij dienen namelijk van tevoren alle individuele namen van bezoekers te communiceren met de gevangenis. Wil je met meerdere personen komen? Bestel dan voor eenieder een los kaartje via ieders eigen account.
!! Let op: er gelden bepaalde voorschriften. Lees goed de tekst die op je ticket staat.

Zaterdag 20 augustus
-
Penitentiaire inrichting Esserheem