Ragazzi – Bijzonder concert in de gevangenis

Ragazzi speelt op een wel heel bijzondere locatie: de gevangenis Esserheem! En dat is nog niet alles: verhalenverteller Niels Brandaan vergezelt Ragazzi met prachtige verhalen en een talentvolle trompettist verzorgt een gastoptreden.

De 5 jonge honden van Ragazzi zijn het toonbeeld van een nieuwe generatie creatieve muzikanten. Samengekomen in de passie voor hun klassieke instrumenten, maar geen moment afgeremd door de tradities die erbij komen kijken. Een strijkkwintet met de attitude van een popband. Ragazzi is zit in de bloei van hun artistieke zoektocht en neemt hun ambities mee naar Veenhuizen met hun eigen composities, vrolijke covers en frisse uitstraling. En komend jaar duiken ze de theaters in met een dansproject waarin hun eigen composities en improvisaties alle ruimte krijgen.

Niels Brandaan is al 25 jaar een buitengewoon bevlogen verhalenverteller en theatermaker. Een meester in de vertelkunst die voor velen een inspiratiebron is gebleken. In zijn voorstellingen smelt hij taal, geluid, spel, muziek, beeld, object en beweging moeiteloos samen tot een onvergetelijke beleving.

Mede mogelijk gemaakt door Penitentiaire Inrichting Esserheem en Bibliotheek Noordenveld.

Dag: zaterdag 21 augustus
Tijd: 10:30-11:30
Locatie: Penitentiaire inrichting Esserheem
Tickets: €10

Nieuw: stapelkorting! Koopt u kaarten voor 3 verschillende concerten? Dan ontvangt u 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten krijgt u 15% korting.

!! Let op: bij dit concert moet u bij binnenkomst in de gevangenis een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs laten zien. Dit geldt alleen voor dit concert.
!! U dient een mondkapje te dragen.
!! U kunt per persoon slechts 1 kaartje bestellen. Dit is omdat wij alle individuele namen van tevoren communiceren met de gevangenis.

Zaterdag 21 augustus
-
Penitentiaire inrichting Esserheem