WORD ONZE VRIEND

ONDERSTEUN ONS FESTIVAL

Festival Veenhuizen heeft drie edities mogen beleven en we hopen natuurlijk dat het festival nog vele jaren kan blijven. Festival Veenhuizen wordt georganiseerd door een kleine club van professionals aangevuld met vele vrijwilligers. Het is een stichting en afhankelijk van subsidies en fondsen. Zonder al deze mensen en steun kan het festival niet bestaan.

Word jij onze vriend?
Draag je het festival een warm hart toe en wil je ons helpen het festival jaarlijks te laten terugkeren? Dan kunnen wij jouw financiële hulp en steun goed gebruiken. We hopen dat jij onze vriend wilt worden!

Wat houdt het in?
Als je onze vriend wordt dan krijg je van ons leuke voordelen én natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid.
Als vriend krijg je ook altijd toegang tot een exclusieve voorverkoop, die eerder start dan de reguliere kaartverkoop. Zo heb je altijd de eerste keuze.

  • €25 (je ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop)
  • €50 (je ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop + een leuke verrassingsgadget)
  • €100 of meer (je ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop + een leuke verrassingsgadget + 2 kaarten voor een concert naar keuze op de zaterdag*)
  • €250 of meer (je ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop + een leuke verrassingsgadget + 2 kaarten voor een concert naar keuze op vrijdag of zaterdag*)
    *onder voorbehoud van beschikbare kaarten
    genoemde bedragen zijn exclusief 9% btw

Wil jij onze vriend worden?
Mail dan je naam, e-mailadres, postadres en bedrag naar info@festivalveenhuizen.nl.

Alvast ontzettend bedankt voor je steun!

.