WORD ONZE VRIEND

ONDERSTEUN ONS FESTIVAL

Festival Veenhuizen heeft drie edities mogen beleven en we hopen natuurlijk dat het festival nog vele jaren kan blijven. Festival Veenhuizen wordt georganiseerd door een kleine club van professionals aangevuld met vele vrijwilligers. Het is een stichting en afhankelijk van subsidies en fondsen. Zonder al deze mensen en steun kan het festival niet bestaan.

Wordt u onze vriend?
Draagt u het festival een warm hart toe en wilt u ons helpen het festival jaarlijks te laten terugkeren? Dan kunnen wij uw hulp en steun goed gebruiken en hopen we dat u onze vriend wilt worden!

Wat houdt het in?
Als u onze vriend wordt dan krijgt u van ons voordelen voor een bezoek aan ons festival én natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid.
Als vriend krijgt u ook toegang tot een exclusieve voorverkoop, die een week eerder start dan de reguliere kaartverkoop. Zo heeft u altijd de eerste keuze.

€25 (u ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop)
€50 (u ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop + een leuke verrassingsgadget)
€100 euro of meer (u ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop + een leuke verrassingsgadget + 2 kaarten voor een concert naar keuze op de zaterdag*)
€250 euro of meer (u ontvangt: toegang tot de vriendenvoorverkoop + een leuke verrassingsgadget + 2 kaarten voor een concert naar keuze op vrijdag of zaterdag*)
*onder voorbehoud van beschikbare kaarten

Wilt u onze vriend worden?
Mail dan uw naam, e-mailadres, postadres en bedrag naar info@festivalveenhuizen.nl.

Alvast ontzettend bedankt voor uw steun!

.