Skip to content Skip to footer
Henk Kraaijeveld Quintet

Vindingrijke jazzvocalist

In het landschap van de Nederlandse jazzvocalisten neemt Henk Kraaijeveld met zijn kleurrijke en avontuurlijke songs een unieke plaats in. Henk groeide op met klassieke koormuziek en The Beatles en werd later beïnvloed door muzikanten als Kurt Elling, Esperanza Spalding en Avishai Cohen. Het vormde hem tot een interessante muzikale persoonlijkheid die met zijn geweldige band het nodige muzikale avontuur niet schuwt. Hij won het Nederlandse jazzvocalistenconcours en bracht dit jaar zijn nieuwe album Patches of Sky uit, vol speelse en lichtvoetige muziek afgewisseld met intense grooves en harmonieën.  

De perfecte zomeravond verpakt in muziek!

Op saxofoon Paul van der Feen (Metropole Orkest), op contrabas Tobias Nijboer (Fuse) en met Daan Herweg (piano) en Roberto Pistolesi (drums).

© Felipe Pipi
"(Kraaijeveld) has developed himself into a very interesting musical personality, (…) embarks on many musical journeys, Cutting edge musical interplay, spot on…”
Jazzenzo.nl

Dag

Zaterdag 19 augustus

Tijd

19:00 - 20:00 uur

Locatie

Coco Maria

Tickets

€17,50

Stapelkorting

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting.

Word vriend

Draag je Festival Veenhuizen een warm hart toe? Word vriend!