PRAKTISCH

OPENINGSTIJDEN
Op vrijdag gaat het festivalterrein om 19:00 uur open.
Op zaterdag gaat het festivalterrein om 8:30 uur open.
Denkt u eraan uw hond thuis te laten?
KAARTEN
Wij raden aan uw ticket online te kopen. Bij aankomst wordt dit ticket bij de festivalkassa gescand en krijgt u een polsbandje waarmee u alle concerten en activiteiten kunt bezoeken.
Het is niet mogelijk om voor losse concerten kaartjes te kopen of om deze te reserveren. Om zeker te zijn van een plek op locaties met beperkte capaciteit kunt u bij de festivalkassa bij vertoon van het bandje een toegangskaartje ophalen.
 
MUNTENSYSTEEM
Rond het Festivalhart wordt er gewerkt met een muntensysteem. U kunt deze munten kopen bij de festivalkassa (liefst contant!).
ETEN & DRINKEN
Op het Festivalhart staat een aantal foodtrucks: Pietsa,  Masajawa, Grillmarks/Te Plek.
De bar van het festivalcafé Coco Maria is de hele dag geopend.
Het is natuurlijk ook mogelijk om in het dorp wat te eten of te drinken, bijvoorbeeld bij Bitter en Zoet, Maallust, Koffielust, Kaaslust,de Tuinen van Weldadigheid, het Verenigingsgebouw, of het Gevangenismuseum
TOEGANKELIJKHEID
Alle locaties zijn goed toegankelijk, maar om de tent op het Festivalhart te bereiken is voor minder validen waarschijnlijk assistentie nodig. Er is hiervoor een golfkar beschikbaar.
Bij de ingang zijn speciale parkeerplekken voor minder validen gereserveerd.
BEREIKBAARHEID
Veenhuizen is het makkelijkst te bereiken met de auto, of, als u in de buurt woont, met de fiets. Navigatieadres is : Stoomweg 3, Veenhuizen.
Het dorp is ook te bereiken met het openbaar vervoer, maar het is vanaf de bushalte nog wel 25 minuten lopen naar het Festivalhart. Let op:  de laatste belbus vanaf Veenhuizen vertrekt om 23:15.
 
PARKEREN
Op vrijdag en zaterdag is er naast het Festivalhart een grasveld ingericht als parkeerterrein. U kunt hier gratis parkeren.
FIETSEN
Sommige locaties liggen redelijk ver uit elkaar, dus een fiets huren is een aanrader. Wilt u zeker zijn van een fiets, dan is het fijn deze van tevoren te bestellen, want op de dag zelf is het aantal te huren fietsen beperkt. Fietsen zijn af te halen bij het parkeerterrein.
BUSSEN
Er zullen (gratis) boevenbussen rondrijden die de diverse festivallocaties aandoen. Let op! Het aantal plaatsen in de bus is beperkt.
KLEDING
Sommige locaties zijn binnen, sommige buiten. Houd hier bij uw kledingkeuze rekening mee. Hoge hakken zijn mooi, maar we raden ze toch af – zowel het Festivalhart als het parkeerterrein bevinden zich op een grasveld.