Skip to content Skip to footer

Koop vanaf 18 juni je tickets!

© Maurice Vos

Kaartverkoop tijdens het festival

Ook tijdens het festival bestel je gemakkelijk 24/7 je tickets via onze website. Het is ook mogelijk om tickets te kopen bij onze infobalie.

Extra informatie

Onze vrijwilligers staan tijdens het festival voor je klaar bij onze infobalie (Oude Gracht 26). Je kan hier je vragen stellen, een programmafolder ophalen of tickets kopen. En er zijn ook leuke en handige Festival Veenhuizen-waterflessen verkrijgbaar! 

De infobalie is ook telefonisch te bereiken via + 31 6 12 20 99 98.

Openingstijden:
vr 15:30-19:30
za 9:15-21:00

Alle ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. De servicekosten zijn €1 per ticket. 
Bij kaartverkoop bij de infobalie wordt nog €0,50 transactiekosten per betaling berekend.

Per concert kunnen er tickets worden gekocht. Wel zo handig. Zo stel je zelf je persoonlijke programma samen. Er zijn ook vrij toegankelijke pop-up concerten op de zaterdag. Hier hoef je geen kaarten voor te kopen, maar kom wel op tijd, want er is beperkt plek.

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting. De korting wordt automatisch verwerkt in je winkelmandje.

Staat het concert op ‘uitverkocht’? Wij hanteren in sommige gevallen een wachtlijst. Inschrijven voor de wachtlijst kan op de informatiepagina van het desbetreffende concert op onze website. Je ontvangt dan bericht zodra er weer kaarten beschikbaar zijn.

Kan je onverhoopt toch niet gebruik maken van je kaartje? Helaas kunnen we geen tickets terugnemen. Ook is het niet mogelijk om tickets te ruilen. We raden je aan om een vriend(in) te verblijden met het kaartje. 

Een overzicht van de toegankelijkheid per locatie en van de beschikbare parkeerplaatsen voor mindervaliden is hier te vinden.

Fotograferen of filmen tijdens de concerten is niet toegestaan. Zo kunnen de musici in volle concentratie en zonder afleiding musiceren en kan het publiek ongestoord genieten. Wil je niet in beeld? Kom dan even langs bij onze infobalie, dan zorgen wij dat je herkenbaar bent voor onze fotograaf.
Er is een professionele fotograaf van het festival aanwezig, dus nagenieten kan na afloop via onze social media.

Je trouwe viervoeter mag helaas niet mee naar de concerten. Er gelden een paar uitzonderingen: 

  • Bij de vrij toegankelijke pop-up concerten mag je hond wel mee, mits hij zich natuurlijk netjes gedraagt en andere bezoekers niet stoort.
  • Honden die wonen op de betreffende speellocatie, horen daar natuurlijk thuis.
  • Hulphonden zijn uiteraard welkom.