Skip to content Skip to footer

Locatie en vervoer

Festival Veenhuizen vindt plaats in het wild. Geen afgezet terrein, geen poorten of hekken, maar een prachtig dorp met lange lanen en oude gebouwen waar de concerten plaatsvinden. Eenvoudig gezegd zijn er 2 kerngebieden: het noorden en het zuiden. Binnen die gebieden is alles op loopafstand. Wanneer je verplaatst van noord naar zuid of andersom, reken dan op 30 minuten lopen, 10 minuten fietsen of 5 minuten autorijden (exclusief parkeren).

Veenhuizen is het makkelijkst te bereiken met de auto, of, als je in de buurt woont, met de fiets.

Veenhuizen is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis via de website van 9292.nl. 

Om het dorp Veenhuizen zoveel mogelijk vrij te houden van autoverkeer, vragen wij je je auto te parkeren en te voet of met de fiets het dorp en alle festivallocaties te verkennen. Parkeren is mogelijk op diverse parkeerplaatsen rondom Veenhuizen.

Het is natuurlijk het leukst om in Veenhuizen te wandelen of fietsen van de ene festivallocatie naar de andere. Wij raden je aan uw eigen fiets mee te nemen. Wil je een fiets huren? Dan kan je tijdens het festival terecht bij Hotel Restaurant Bitter en Zoet. Reserveer het liefst vooraf, om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt een fiets reserveren door te bellen met +31 (0)592 385 002 of door een e-mail te sturen naar info@bitterenzoet.nl. Je vindt Bitter en Zoet aan de Hospitaallaan 16.