Skip to content Skip to footer
Jala & James Heywood

Vader en talentvolle dochter

Jala Heywood is een van de spannendste jonge muzikanten van Nederland. Dankzij betoverende optredens bij tv-programma Podium Witteman en haar 1e prijs op het Concertgebouw Concours in 2020 lijkt Jala aan de vooravond te staan van een prachtige muzikale carrière.

De vanzelfsprekendheid waarmee ze haar contrabas en prachtige stem combineert is zo aanlokkelijk, dat je binnen no-time betoverd raakt van haar muzikaliteit. Al op haar 10e beklom Jala de contrabas toen haar vader zei dat dit wel ‘een goed idee’ was, en al gauw ontdekte ze dat ze haar interesse in zowel klassieke als jazzmuziek goed kwijt kon in het reusachtige instrument. Inmiddels is Jala 15 en is ze de baas over de bas. 

En met haar vader James achter de piano is dit een prachtige combinatie waarvan je later kan zeggen, ik heb Jala nog zien spelen in Veenhuizen! Met muziek van Bach tot Billy Holliday.

© Foppe Schut

Dag

Zaterdag 19 augustus

Tijd

13:30 - 14:15 uur

Locatie

Koepelkerk

Tickets

€17,50

Stapelkorting

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting.

Word vriend

Draag je Festival Veenhuizen een warm hart toe? Word vriend!