Skip to content Skip to footer
Havelok

Zonsondergangsconcert

Een niet te missen onderdeel in ons programma: het zonsondergangconcert in de Tuinen van Weldadigheid! Tussen de prachtige bloemen, kruiden en bomen wordt Veenhuizen muzikaal de avond ingeleid. En dit jaar onder de indrukwekkende begeleiding van Havelok, een Rotterdams slagwerkkwartet, en enerverende muziek van Philip Glass en Ruud Wiener.

Al sinds hun conservatoriumtijd spelen Emilio Saura Jiménez, Niels Verbeek, Antonio Gutiérrez Rubio en Niek KleinJan samen in ensemble- en orkestverband. Sinds 2018 zijn de krachten in een muzikaal collectief gebundeld en is de naam Havelok gevestigd. Met studies gevolgd in Brussel, Murcia, Barcelona, Rotterdam, Detmold en Zwolle, opgedane ervaring bij onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest, BBC Concert Orchestra, Nationale Opera, de Lion King musical en nog vele andere gezelschappen en wereldwijd gegeven masterclasses en solorecitals, is er binnen het ensemble veel expertise en ervaring.

© Floor Knaapen

Dag

Zaterdag 19 augustus

Tijd

20:30 - 21:20 uur

Locatie

De Tuinen van Weldadigheid

Tickets

€17,50

Stapelkorting

Koop je kaarten voor 3 verschillende concerten in één bestelling? Dan ontvang je 10% korting op de ticketprijzen. Bij 4 verschillende concerten ontvang je 15% korting.​

Word vriend

Draag je Festival Veenhuizen een warm hart toe? Word vriend!